Tjenester

Har du noen gang satt deg ned og tenkt over hvor utrolig mye som foregår i hodet og følelsene dine som du egentlig ikke er klar over, og hvordan det påvirker deg?

Som når man tror man holder på å løse problemer ved gang etter gang å tenke på noe man bekymrer seg over. Det er i virkeligheten grubling. Grubling tapper en for krefter og motivasjon, og kan i verste fall gjøre en deprimert, så da er det viktig å kortslutte grubleprosessen.

Mentaltrening kan hjelpe deg å endre negativt tankemønster. Få deg til å stoppe å gruble.

Mentaltrening skiller seg egentlig ikke fra fysisk trening, man må trene for å utvikle ferdigheter. Dette gjelder både fysisk og psykisk.

Behovet for å trene mentale ferdigheter som motivasjon, målsetting, selvtillit, konsentrasjon, spenningsregulering, visualisering og konkurranseforberedelser, er noe vi alle trenger.

Jeg hjelper deg gjerne å bli mentalt sterkere, så du kan takle din hverdag bedre. For å kunne nå ut til så mange som mulig ønsker jeg å jobbe digitalt. Dette gjør det enklere for deg og for meg.

Hvem er mentaltrening for:

  • Deg som har et mål du ønsker å nå
  • Deg som skal igjennom noe du ønsker å ha forberedt deg på, som jobbintervju, eksamen etc.
  • Deg som opplever at du står fast i noe f. eks i jobbsituasjon, håndtering av endring etc.
  • Deg som er skadet og vil tilbake i idretten eller hverdagen
  • Deg som opplever å ikke kunne komme tilbake i idretten etter skade
  • Deg som har en konkret utfordring som du ønsker å ta tak i. Stor eller liten

Pakke 1

Få enkle tips og råd om teknikker som kan bedre din hverdag. Ved å ta grep og bruke disse metodene kan du helt endre tankemønsteret ditt.

Lær teknikker for å endre tankemønsteret ditt.

Pakke 2

Lær teknikker som går i dybden og hjelper deg å takle dårlig selvtillit og negativt stress. Få råd om metoder du kan benytte for å få en bedre hverdag.

Lær øvelser som gir deg bedre mestringsfølelse.

Pakke 3

Lær å sette opp en målsetningsplan og få verktøy som setter deg i stand til å nå dine mål. Få kunnskap om å bedre takle ulike utfordringer.

Lær å bruke delmål for å oppnå utvikling og vekst.

%d bloggere like this: