Pakke 3

Du lærer å sette opp en målsetningsplan og får verktøy som setter deg i stand til å nå dine mål. Få kunnskap til å bedre takle utfordringer av alle slag.

Dette er en pakke som passer for deg som har flere utfordringer å hanskes med og opplever at hverdagen er tung å takle. Kanskje sliter du med å ta en avgjørelse etter en idrettsskade og ikke helt vet hvordan du skal takle muligheten for at du ikke kan komme tilbake. Eller kan hende du opplever å være langtidssykemeldt av ulike årsaker. Opplever du kanskje prestasjonspress i skolen, arbeidspress, press om idrettsprestasjoner og sosialt press som tynger hverdagen din. Mulig tiden er inne for å jobbe med endring. Her går vi litt grundigere til verks og tar tak i litt større problemer. Vi tar ett skritt av gangen mot målet og har fokus på utvikling og vekst, samt mestringsfølelse og stressmestring.

I denne pakken får du:

  • 6 Skype samtaler á 45 minutter – 1:1 samtaler
  • 4 øvelser
    Du kan ikke endre på alt samtidig. Tenk på endring som å gå opp en trapp, der hvert trappetrinn er ensbetydende med et skritt eller delmål på veien.
  • 3 e-poster – Her ser vi på konkrete ting du skal jobbe med. F.eks en målsetningsplan med tilhørende oppgaver.
  • 4 pep talk SMS
  • Tilgang til en lukket Facebookgruppe som gir tips, råd og pep talk

Ønsker du å vite mer og få en pris på pakken?

%d bloggere like this: